FAQ

HÄR HITTAR DU SVAR PÅ DEM VANLIGASTE FRÅGORNA


Hur blir jag kund hos er?

Fyll i ett kontaktformulär på vår hemsida, maila eller ring till oss så lägger vi upp dig som kund och bokar in din tjänst.


Måste jag binda upp mig för en viss tid?

Det finns inget sådant krav. Däremot kan du själv välja att binda upp dig för att få ett förmånligt erbjudande. Fråga oss så berättar vi mer.


Får jag alltid samma städerska om jag abonnerar?

Om du är abonnemangskund med ett fast schema får du en återkommande städerska. Dock reserverar vi oss rätten att skicka en ersättare när hon är sjuk eller har andra förhinder. Vi försöker se till att meddela dig detta i tid.


Vem står för städmaterialet?

När det gäller hemstädning så är det vanligtvis kunden som står för material och utrustning. Den kostnaden är nämligen inte inräknad i timpriset. Vill du att vi tar med oss eget material eller köper in åt dig får du gärna specificera det när du bokar in. Det blir en separat kosnad.

När det gäller storstäd, flyttstäd, byggstäd eller visningsstäd till fast pris brukar material och utrustning ingå (om inte vi har kommit överens om något annat).


Vad behöver jag förbereda?

När det gäller hemstädning ser vi gärna att du plockar under leksaker, kläder samt övriga föremål och gör ytorna tillgängliga. På så sätt får vi en möjlighet att disponera arbetstiden effektivt. I annat fall kan vi komma att behöva extratid för att klara samtliga städmoment.


Erbjuder ni andra hushållsnära tjänster förutom städning som jag kan lägga till på mitt abonemang?

Ja, vi har tillvalstjänster. Vi kan exempelvis sortera och vika tvätt, stryka, byta lakan, bädda, diska, putsa fönster mm. Har du andra behov får du gärna fråga vid bokning.


Hur betalar jag?

Du betalar i efterhand mot faktura. Abonnemangskunder får sin faktura i slutet av varje månad. Vid beställning av andra tjänster sker löpande fakturering så fort tjänsten är utförd.


Har ni F-skatt?

Redita Service AB 556983-2792 är ett företag godkänt för F-skatt.


Hur länge har ni funnits på marknaden?

Vi har funnits sedan 2010, först som EF Redita och numera som Redita Service AB.


Har ni referenser?

Ja, vi har både företags- och privatkunder som vi kan referera till. Fråga oss vid behov.