LDABONNEMANGVILLKOR

VILLKOR FÖR LETS DEAL KAMPANJ (HEMSTÄDNING)

1. Kampanjen gäller endast nya kunder och kan utnyttjas högst en gång per hushåll


2. Timmarna kan ej slås ihop och utnyttjas vid färre tillfällen utan det som gäller är upplägget på ett bestämt antal timmar varannan vecka


3. Fönsterputsning ingår ej, men kan beställas separat. Priser: 1 rok 299:- 2 rok 359:-, 3 rok 459:- , 4 rok 599:- , 5 rok 699:- , större - kontakta oss för offert (priser efter RUT).


4. Kunden tillhandahåller följande redskap: (en komplett lista kan skickas på begäran)


  •     en välfungerande dammsugare och elektricitet tillgänglig
  •     en skurhink med mopp
  •     en stege eller pall
  •     rengöringsmedel
  •     trasor


Vi utför ej städningen om redskapen inte är på plats vid avtalad tid. Vi debiterar 350:- kr som vid en ej avbokad städning.


5. Alla av- och ombokningar ska ske senast 24 timmar i förväg. I annat fall debiteras 350:- kr.


6. Den tjänst som utföres är hemstädning, man kan ej utnyttja timmarna för byggstäd, storstäd, flyttstäd, visningsstäd mm. En nerladdningsbar checklista på vad som ingår finns längre ner på sidan.


7. Det är viktigt att vi får veta om kundens möbler, golv, andra ytor eller föremål kräver särskild behandling. Tänk på att meddela oss det innan städningen. Vi ansvarar ej för eventuella skador som rengöringsmedel kan åstadkomma på känsliga ytor/föremål om vi ej har blivit meddelade i förväg. Dyrbara och antika möbler och inredning låter vi gärna vara ifred.


8. På grund av en stor efterfrågan på att få fortsätta med exakt samma upplägg (samma tid, intervall och personal) lägger vi in en fortsättning redan från början för att reservera en möjlighet för kunden att fortsätta utan några ändringar. Önskar du som kund inte fortsätta efter att den förköpta provperioden är slut, ber vi dig vänligen att höra av dig till oss senast i samband med sista städningen som sker inon kampanjen. Efter provperioden debiteras tjänsten med 219:- kr/timme efter RUT. Fakturering sker månadsvis.

Checklista hemstädning