HOTELLSTÄDNING

Tel. 08-515 14 144

Moderna arbetsmetoder och kvalitetssäkrade städmedel


Kontorsstädning

Butiksstädning

Hotellstädning

Industri/lagerstädning

Restaurangstädning

Skolstädning

Golvvård

Fönsterputs

Storstädning

Byggstädning

Mattvätt

Flyttstädning

Leverans av förbrukningasmateriel

Mattservice

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster, lika viktig som hotellets läge, inredning, frukost och övrig service. Idag, när gästerna har möjligheten att betygsätta sina vistelser offentligt på Internet kan ett helt hotells rykte försämras väldigt snabbt om någon av dessa trivselfaktorer försämras.


Vi på Redita Service är proffs på hotellstädning med gästens trivsel i fokus. Vi vet hur man snabbt och effektivt städar ett hotellrum och lämnar det fläckfritt, välbäddat och väldoftande. Självklart lägger vi även fokus på att de gemensamma utrymmen skall förbli välstädade och välkomnande.

 
 
 
 
 

Hur vi tänker kring hotellstäd

Brinnande intresse


Vi på Redita Service har ett stort intresse för hotellstädning. Det är ett spännande arbetsområde med stora utmaningar och snabb återkoppling i form av gästernas omdömen och betyg.

Nära samarbete


När vi på tar på oss ett nytt uppdrag blir vi en del av hotellet. Vi kämpar tillsammans med hotellets personal för ätt varje gäst ska få den bästa upplevelsen.


Vi lägger stort fokus på ett gott samarbete med hotellets ledning och ser gärna att vi får ta del av nöjdhetsundersökningar och kritik som kommer från gästerna via olika kanaler för att tillsammans tänka ut strategier och vidta åtgärder.

Egen unik arbetsmetod


Vi på Redita Service har tagit fram en egen arbetsmetod för effektiv och förstklassig hotellstädning. Vi har även utvecklat en unik programvara och mobilapp för rumsrapportering, rumskontroll, snabba meddelanden, kontroll av rumsstatus och historik med mera. Regelbundna kvalitetsuppföljningar, rumskontroller innan varje incheck, stickprovskontroller, mm

Kontakta oss


Kontakta oss redan idag så diskuterar vi hur vi kan hjälpa just er verksamhet på bästa sätt!


Fyll i kontaktformuläret ovan, ring oss på 08-515 14 144 eller skicka ett mail till info@reditastad.se


Vi arbetar med hotellstädning i Storstockholm.

HOTELLSTÄDNING